Vjetnama ir aizraujošu ainavu zeme ar Halongas līča augstiem kaļķakmens karstumiem un Mekongas upes koniskām cepurēm. Brīnišķīgais skaistums stiepjas cauri visai valstij, sākot no smaragda rīsu aplokiem ziemeļos un beidzot ar pulverveidīgām baltajām pludmalēm dienvidos, starp kuriem atrodas maģiskas alas, ūdenskritumi un džungļi. Tā ir tradīcijā iemērkta valsts, kurā izcili muzeji piemin pagātni un senās pagodas mierīgi stāv, kad motociklu viļņi plosās pa pulsējošajām pilsētām. Dodoties Vjetnamas ceļojumā kopā ar Hermes Travel, Jūs redzēsiet tradicionālās peldošās mājas, satiksities ar vietējiem zemniekiem, izpētīsit senas pilsētas un vērosiet Vjetnamas leģendāro ūdens leļļu teātri. Jūs varēsiet arī izbaudīt slaveno vjetnamiešu virtuvi, baudot garšīgas jūras veltes vakariņas un pusdienas ar vietējiem gardumiem. Ceļojiet kopā ar mums un atklājiet bezgalīgās iespējas, pateicoties mūsu ekskluzīvajām tūrēm.
Vjetnamā ir unikāla civilizācija. Lielākā daļa Vjetnamas tūristu ir sajūsma par dabiskā stāvokļa skaistumu: Sarkanās upes delta ziemeļdaļā, Mekongas delta dienvidos un gandrīz visa piekrastes josla ir izcili zaļa. Ar valdzinošo dabas skaistumu un dīvaino ciematu dzīvi, rietumnieki Vjetnamu joprojām asociē ar jau Vjetnamas karu. Šodien Vjetnama piedāvā retu iespēju redzēt kā tradicionālā šarma valsts sper pirmos soļus mūsdienu pasaulē.
Vjetnamiešu virtuve ir uzskatīta par diezgan barojošu un veselīgu. Rīsi ir vairums ēdienos, un gatavošanas metodēs ietilpst grilēšana, cepšana, vārīšana un tvaicēšana. Valsts koloniālā pagātne atspoguļojas ēdienos, kur ziemeļdaļai ir spēcīga ķīniešu ietekme, savukārt Hue apgabals ir pikantāks un to ietekmējuši francūži, un ēdieni Vjetnamas dienvidu daļās mēdz būt asi un pikanti.
Vjetnama ir otrs lielākais kafijas ražotājs pasaulē pēc Brazīlijas. Tradicionālo vjetnamiešu kafiju gatavo ar kausu un pasniedz pie galdiem, kamēr vēl brūvē. To raksturo blīva, spēcīga garša, kurai var būt nepieciešams nedaudz cukura un iebiezināta piena. Iebiezināts piens sākotnēji tika izmantots tā pieejamības dēļ, tomēr daudzi to turpina lietot.
Pho ir viens no Vjetnamas slavenākajiem ēdieniem. Pho ir nūdeļu zupa, kuru mīl visā pasaulē. Tas ir pagatavota no lēni sautēta liellopa gaļas buljona, ko pārlej ar rīsu nūdelēm, un pa virsu liek vistas vai liellopa gaļas šķēlītes. Jūsu gaumei var pievienot arī dažādus garšaugus, mērces un čilli.
Goi cuon, pazīstams arī kā rīsu papīra pavasara rullis, ir viegls un svaigs ēdiens ar lieisku garšu. Rīsu papīra iesaiņojums ir piepildīts ar pupiņu kāpostiem, salātiem, gaļu vai tofu un citiem kraukšķīgiem dārzeņiem. Vislabāk to pasniegt ar saldu vai pikantu mērci.
Banh xeo ir plāna pankūka, piepildīta ar garnelēm, cūkgaļu, pupiņu kāpostiem un svaigiem garšaugiem. Tas ir klasisks Vjetnamas ziemeļvalstu ēdiens ar franču ietekmi, un vislabākais veids, kā to ēst, ir sagriezt to sakodiena lieluma gabaliņos, salocīt salātu lapās un iemērkt to mērcē.
Visas vietas ir aizpildītas