Taizeme ir bezgalīga, sākot no sulīgiem lietus mežiem un tropu savvaļas dzīvniekiem, līdz cukurotām pludmalēm un maģiskiem ūdenskritumiem. Senās drupas atrodas blakus mirdzošiem tempļiem, bet peldošie tirgi ved uz ielu pārtikas stendiem. Ceļojums uz Taizemi ar Hermes Travel vedīs Jūs no kalnu cilts Čiangmajas ciematiem, uz drūmošajām Ajutthajas drupām un Puketas krāsainiem rifiem. Mēs pārvietosimies dinamiskajos Bangkoka tirgos un šķērsosim vēsturisko tiltu pār Kvai upi. Taizeme ir pazīstama kā “Smaidu zeme”. Jums patiks draudzīgie taizemieši un viņu mierīgā pieeja dzīvei, ko bieži izsaka ar frāzi “sabai sabai”. Jūs atradīsit savu mierīgumu, praktizējot taiči ar vietējiem iedzīvotājiem, atpūšoties Puketas krastmalā, mācoties gatavot gardus Taizemes virtuves ēdienus.. Ceļojiet kopā ar mums un atveriet bezgalīgās iespējas, pateicoties Hermes Travel ekskluzīvajām tūrēm.
Kas padara Taizemi par galveno tūristu galamērķi? Tā varētu būt pasaules slavenā virtuve, eksotiskā kultūra ar tās krāšņajiem tempļiem un pilīm, iespaidīgajām ainavām, kas ietver neskartu balto smilšu pludmales un tirkīza jūras, majestātiskos kalnus, strauji plūstošās upes, kas ceļo cauri džungļiem, sena vēsture un interesantas arheoloģiskās vietas, kuras visas var atrast ceļojumos uz Taizemi.
Taizemiešu virtuve ir pazīstama ar to, ka tā ir ļoti pikanta un izmanto svaigus garšaugus un garšvielas. Taizemiešiem patīk arī kombinēt dažādas garšas, piemēram, pikantu, skābu, saldu un sāļu, un gandrīz visos ēdienos bieži izmanto raudzētu zivju mērci. (Lai gan tā var sagādāt problēmas veģetāriešiem, apmeklētāji var pateikt „jay”, kas norāda, ka viņi ir veģetārieši). Tā kā Taizeme ir pasaules lielākais rīsu eksportētājs, nav pārsteidzoši, ka rīsi ir daudzu Taizemes ēdienu pamats un tos ēd kopā ar lielāko daļu ēdienu.
Garšīgs ceptu nūdeļu ēdiens Pad Thai ir viens no klasiskākajiem ēdieniem, kas atrodams Taizemes ielu stendos. Tas ir olu, zivju mērces, tamarinda un Jūsu izvēlētās vistas, tofu un garneļu kombinācija. Augšā ar pupiņu kāpostiem un zemesriekstiem kraukšķēšanai un čilli un laima sulu, lai padarīt ēdienu pikantu.
Visā Taizemē Jūs atradīsiet iemīļoto zaļo kariju – pikanto kokosriekstu piena kariju. Zaļie čilli piešķir karijam krāsu, un tas ir piepildīts ar pupiņām, taju baklažāniem, Jūsu izvēlēto gaļu un pasniegts ar tvaicētiem rīsiem.
Tom Yum vai Tom Yum Goon, iespējams, ir viena no populārākajām zupas receptēm Taizemē. Tom Yum gatavo visā Taizemē vienkāršības un pārsteidzošās garšas dēļ. Tom Yum Goon (Goon nozīmē garneles), ko parasti gatavo ar garnelēm, to var pagatavot arī ar vistu – Tom Yum Gai (Gai nozīmē vistu). Taizemē šo zupu dažreiz pasniedz ar lipīgiem rīsiem kā piedevu.
Khao Sok nacionālais parks, kas atrodas Taizemes dienvidos, ir elpu aizraujošs nacionālais parks un viens no vecākajiem pasaules lietus mežiem.
Taizemes ziemeļu daļa ir dārgumu krātuve, kas piepildīta ar mirdzošiem tempļiem, senām drupām, eksotiskiem tirgiem un grezniem ēdieniem.
Tūristiem, kas joprojām meklē balto smilšu pludmales, majestātiskos koraļļu rifus, daudz kokosriekstu koku un draudzīgos iedzīvotājus, Samui sala būs īsta vieta.
Visas vietas ir aizpildītas